Gezocht: festivaltijger met een vlotte babbel

Ben jij een festivaltijger en heb je een vlotte babbel? Mooi! AirQon zoekt namelijk een ambassadeur die (betaald) feestjes bezoekt en natuurlijk ook nog wat vertelt over AirQon.

Wat is AirQon?
Je eigen elektrische auto ter beschikking stellen aan een festival, zodat het festival de stroom kan gebruiken om het bier koud te houden. Als het aan het Bredase project AirQon ligt, is dat de toekomst. AirQon is een veelbelovend duurzaam project geïnitieerd door Gemeente Breda. Het project wil dieselaggregaten, die gebruikt worden op evenementen voor stroomvoorziening, vervangen door duurzame stroom van elektrische auto’s, het liefst van bezoekers. Op die manier wil AirQon de CO2-uitstoot terugdringen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de festivalbezoekers en omwonenden.

Wat ga jij doen?
Jij wordt hét gezicht van AirQon en kunt als geen ander uitleggen wat het project inhoudt en waarom een bezoeker of organisator van een evenement wil deelnemen aan AirQon. Je hebt een vlotte babbel en een onuitputbaar enthousiasme. Je bezoekt evenementen en bedrijven, geeft presentaties op scholen en beurzen en hebt ideeën over hoe AirQon nog zichtbaarder kan worden. Eerder stonden we al op o.a. Ploegendienst, Breda Drijft en Dreamvillage.

Praktisch
AirQon zoekt een ambassadeur voor 16 uur per week gedurende een half jaar (vanaf 25 januari 2020). De uren kunnen variëren en je zult vaak in het weekend (op evenementen) werken. Naast een bijzondere ervaring krijg je natuurlijk een passende vergoeding.

Lijkt het je wat om lid te worden van team AirQon? Pitch dan in een videoboodschap van maximaal één minuut waarom jij dé festivaltijger met een gouden babbel bent en dus de beste ambassadeur voor AirQon. Stuur je videopitch (via bijv. WeTransfer of YouTube link) voor 10 oktober 2019 naar bestjobintown@airqon.eu

Tijdens Breda Barst kun je ook direct solliciteren; daar staan we met een caravan met professionele crew om jouw videopitch én je gegevens op te nemen.

Op 14 september is het mogelijk van 14.00 -15.00 uur en 19.00-20.00 uur.

Op 15 september is het mogelijk van 14.00 – 20.00 uur.

Gesprekken en selectie vinden plaats begin januari. Start van je carrière is per 25 januari 2020.

Bekijk de aankomende evenementen waar AirQon een bijdrage aan levert op onze Facebook pagina