Launch Event AirQon Breda

Ben jij de VIP-Gast?

Twee jaar geleden was het idee geboren, vandaag de dag is AirQon uitgegroeid tot een serieus begrip in Breda. Op 1 februari is het zover, AirQon gaat officieel van start! Dit heugelijk moment laat de organisatie natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Het evenement vindt plaats op een van de meest iconische plekken van Breda, NAC Stadion Breda. Deze avond zijn aanwezig gemeente Breda, de partners van AirQon en de meest belangrijke gast, de elektrische autorijder. Programma is nog een verrassing, maar bereid je alvast voor op een DJ-battle.

AirQon levert energie door middel van elektrische auto’s aan evenementen. Doel ervan is om zo uitstoot tijdens de evenementen te verkleinen en duurzame energie mobiel te maken.

Cruciaal voor AirQon is dat het project gedreven wordt door de elektrische rijders en hun auto’s, je kunt dit zien als de ruggengraat van het plan. Om die reden draait het launch event op 1 februari compleet om de elektrische rijder. Tien elektrische rijders worden uitgenodigd als VIP-gasten, zij worden tijdens deze avond in de watten gelegd. De eigenaren van de elektrische auto’s krijgen een VIP-arrangement aangeboden inclusief hapjes en drankjes, een volle accu en zelfs een groene loper zal niet ontbreken. Om het feest compleet te maken worden de elektrische rijders netjes door een privéchauffeur thuisgebracht.

Ben jij in bezit van een elektrische auto en woon je in Breda? Dan ben JIJ misschien wel de VIP-gast op het launch event op 1 februari bij NAC Stadion in Breda. Als VIP-gast mag je nog drie genodigden meenemen! Enige wat je hoeft te doen is een goede oneliner bedenken waarom JIJ elektrisch rijdt. Laat je oneliner achter op de website van AirQon (via het contactformulier). Behoort jouw oneliner tot de tien beste? Dan word jij de VIP-gast op de launch event van AirQon op 1 februari in Breda. Bekendmaking van de eerste vijf winnaars is op 21 januari, de laatste vijf krijgen bericht op 25 januari.

 

Datum                        –           1 februari as

Tijd                              –           19:00-23:00

Locatie                        –           NAC Stadion P5 parkeerplaats (event-terrein Vorstverlet)

Bekendmaking            –           21 januari en 25 januari as

Disclaimer: This project is co-financed by the European Regional Development Fund through the Urban Innovative Actions Initiative