Ik wil AirQon ondersteunen

Je eigen elektrische auto ter beschikking stellen aan een festival, zodat het festival de stroom kan gebruiken om het bier koud te houden. Als het aan het Bredase project AirQon ligt, is dat de toekomst. 

AirQon is een veelbelovend duurzaam project geïnitieerd door Gemeente Breda. Het project wil dieselaggregaten, die gebruikt worden op evenementen voor stroomvoorziening, vervangen door duurzame stroom van elektrische auto’s, het liefst van bezoekers. Op die manier wil AirQon de CO2-uitstoot terugdringen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de festivalbezoekers en omwonenden.

Community

Om dit te kunnen bereiken, wordt er een community gebouwd van festivalorganisatoren en elektrische rijders die elkaar kunnen helpen. Via een platform kunnen ze met elkaar in contact komen. Zo kan een festivalorganisator een oproep doen en krijg jij met je elektrische auto leuke voordelen.

Panel
Om dit idee te testen, starten we met een panel. Met een groepje van zo’n 10 tot 12 personen gaan we in gesprek over wanneer jij je elektrische auto ter beschikking zou stellen. Wat zijn leuke voordelen en wat moet er geregeld zijn?

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van dit project? Meld je dan hieronder aan. Wil je deelnemen aan de panel? Vink dan ‘ik wil ook deelnemen aan de panel’ aan.

Pilots completed....

Contact

telefoonnummer

+31(0)851306741

Mail

info@airqon.eu

Addres

van de Reijtstraat 52
4814 NE Breda